Producten-Congresapp2017-12-29T16:56:28+00:00

Congres-, verenigings-, ziekenhuisapp

apps

Wat is het?


Deze web-based applicatie is bedoeld voor het visualiseren van de kans op succes, complicaties enandere bijbehorende risico’s van bepaalde behandelingen. Deze applicatie dient als ondersteuning van zowel de arts als de patiënt in de gedeelde besluitvorming rondom medische behandelingen.

Hoe werkt het?


Er worden verschillende behandelingen op meerdere manieren met elkaar vergeleken. Door het visualiseren in een kans-boom (zie afbeelding), maar ook door middel van staafdiagrammen of iconen, kan de patiënt met zijn of haar behandelaar zien wat het precieze verschil is tussen twee behandelingen.

Wat zijn de mogelijkheden?


In een content management systeem (CMS) kunnen behandelingen en hun complicaties ingevoerd worden. Deze kunnen vervolgens in de web-based applicatie getoond worden. Er kan geswitcht worden tussen verschillende behandelingen en complicaties. Ook is het mogelijk een behandeling en de bijbehorende complicaties direct in de webapplicatie in te voeren, en kunnen de kansen naar eenspecifieke situatie worden aangepast.

En hoe zit het met data(beveiliging)?


Wij kunnen de applicatie volledig naar uw voorkeuren aanpassen. Momenteel is het een (openbaar toegankelijke) web-based applicatie (te vinden onder mapping.nu) en daarom niet met een login beveiligd. Wanneer dit wel gewenst is kan dat uiteraard altijd in verschillende vormen toegevoegd worden.

Ga terug naar onze producten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tijdelijke cookies. Deze zijn bedoeld om de website goed te laten werken op uw apparaat (computer, tablet of smartphone). Ook wordt deze cookie gebruikt om het contact formulier te verzenden en (geautomatiseerd) misbruik te voorkomen.