Producten-Quizapps2018-02-08T11:35:07+00:00

Quizapps

apps

Wat is het?


Een Quizapp is een educatieve game waarmee je op een leuke manier kennis kunt overdragen aan een specifieke doelgroep.

Hoe werkt het?


De groep deelnemers krijgt elke dag in hun app een meerkeuzevraag. Hoe sneller je deze (correct) beantwoord, hoe meer punten je scoort. Op een leaderboard in de app kan voor de geselecteerde quiz de top-10 van deelnemers ingezien worden.

Wat zijn de mogelijkheden?


De beheerders van een quiz kunnen in een CMS een nieuwe quiz aanmaken en daar meerkeuzevragen aan toevoegen. Indien gewenst kan er een afbeelding meegestuurd worden met de vraag. Ook wordt bij elke vraag meegegeven wanneer deze verstuurd moet worden. Zodra er een nieuwe vraag beschikbaar is krijgen alle deelnemers een notificatie op hun telefoon.

Deze app kan gemakkelijk aangepast worden aan een bepaalde doelgroep om specifieke kennis over te dragen. U kunt uw eigen vragen verzinnen, en de bijbehorende achtergrondinformatie en bronnen aan de app toevoegen.

En hoe zit het met data(beveiliging)?


Omdat er in deze app geen sprake is van patiëntdata, is deze niet zo uitgebreid beveiligd. Uiteraard kunnen we dit aan uw wensen aanpassen. Bijvoorbeeld, wanneer u een specifieke doelgroep voor de app in gedachte heeft, of wanneer het spel alleen voor leden van een bepaalde vereniging bedoeld is. 

Ga terug naar onze producten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tijdelijke cookies. Deze zijn bedoeld om de website goed te laten werken op uw apparaat (computer, tablet of smartphone). Ook wordt deze cookie gebruikt om het contact formulier te verzenden en (geautomatiseerd) misbruik te voorkomen.