Producten-Rad-van-Fabels2017-12-29T16:36:58+00:00

Rad van Fabels

apps

Wat is het?


De app Rad van Fabels is een educatieve game. In deze app kan gedraaid worden aan een virtueel rad, vervolgens wordt dan een stelling getoond. De gebruiker moet aangeven of deze stelling onwaar (fabel) of waar (feit) is.

Hoe werkt het?


Doordat gebruikers stellingen voorgelegd krijgen en punten toegekend krijgen wanneer zij het juiste antwoord geven, blijven zij uitgedaagd en gemotiveerd om de app te gebruiken en hun kennis uit te breiden.

Op dit moment is de app ontwikkeld voor anesthesiologen, waarbij alle stellingen betrekking hebben op het gebruik van opioïden. Deze app kan gemakkelijk aangepast worden aan andere vakgebieden,of andere onderwerpen. Naast het juiste antwoord kan er ook achtergrondinformatie worden opgevraagd. Hierbij wordt de bronvermelding, inclusief auteur en jaartal van publicatie getoond.

Wat zijn de mogelijkheden?


Deze app kan gemakkelijk aangepast worden aan een bepaalde doelgroep om specifieke kennis over te dragen. U kunt uw eigen stellingen verzinnen, en de bijbehorende achtergrondinformatie en bronnen aan de app toevoegen.

En hoe zit het met data(beveiliging)?


Omdat er in deze app geen sprake is van patiëntdata, is deze niet zo uitgebreid beveiligd. Uiteraard kunnen we dit aan uw wensen aanpassen. Bijvoorbeeld, wanneer u een specifieke doelgroep voor de app in gedachte heeft, of wanneer het spel alleen voor leden van een bepaalde vereniging bedoeld is.

Ga terug naar onze producten.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tijdelijke cookies. Deze zijn bedoeld om de website goed te laten werken op uw apparaat (computer, tablet of smartphone). Ook wordt deze cookie gebruikt om het contact formulier te verzenden en (geautomatiseerd) misbruik te voorkomen.