Portfolio-Serious-games2018-02-08T10:54:05+00:00

Serious games

apps

“Serious gaming” of “Applied gaming” is een snel groeiende sector in Nederland. Serious games zijn leuke, aantrekkelijke videospellen, waarin serieuze boodschappen of leermethodieken zijn verpakt. Spelers worden op deze manier extra getriggerd om bepaald gewenst gedrag te gaan vertonen, op een uitdagende en leuke manier! U kunt hierbij denken aan de marketing van een product, kennis overbrengen of de instelling van een doelgroep veranderen.

Serious games kunnen voor mobiele telefoons ontwikkeld worden, maar ook als web-applicaties. Games kunnen de ideale oplossing zijn voor het behalen van bepaalde doelstellingen van uw bedrijf of zorginstelling! everywhereIM bouwt games voor allerlei partijen in de zorg, waaronder farmaceutische bedrijven. Neem nu contact op om te leren over de mogelijkheden.

Op deze website wordt gebruik gemaakt van tijdelijke cookies. Deze zijn bedoeld om de website goed te laten werken op uw apparaat (computer, tablet of smartphone). Ook wordt deze cookie gebruikt om het contact formulier te verzenden en (geautomatiseerd) misbruik te voorkomen.